Terug

ARNOLD NIEUWENDAM        
Webmaster         
    


WEBDESIGN

Bestexpressnetworks is gespecialiseerd in webontwerpen voor gebruiksvriendelijke websites en kan tevens uw website een optimale zoekresultaat te geven door specialisatie van zoekmachines. Daarbij ontvangt u optimale Lay Out wat u voor ogen heeft, met uw tekst en foto's. Tekstverwerking en foto's worden bewerkt zodat uw site snel en licht blijft. Uw website wordt door bestexpressnetworks onderhouden en iedere week getest en geupload.

Nieuwe domeinnaam plus hosting kost u ongeveer 30,00 per jaar. De onkosten voor het bouwen voor een basis website is naar gelang de grootte, daarover maken wij eerst een telefonische afspraak. Een kleine site met 4 pagina's kost 250 euro (index met 4x), met 8 pagina's 500 euro (index met 8x), en meer dan 10 tot 50 pagina's 1000 euro (index met meer dan 10 pagina's). Veranderingen 30 euro per uur (ex btw)

Heeft u al een website, maar is die niet zo goed te vinden? Met een kleine tussenschakel via Bestexpressnetworks komt u bovenaan bij Google. Heeft u geen website of geen internet, maar wilt u met een bepaald product, zaak, of bedrijfje gevonden worden, kan dat ook. Denk goed na waarop u gevonden wilt worden.  Plaats een advertentie met een snelle doorlink op http://www.bestexpressnetworks.com/index.htm


Met vriendelijke groeten Arnold Nieuwendam (020 6767026)
My e-mailadres:
a.nieuwendam@upcmail.nl

Tarieven advertentie 2017:

Advertentie maken en website per jaar 100 euro voor onderhoud
100 euro (ex btw) (met btw 121,00)
Veranderingen 30 euro per uur (ex btw)

 
BESTEXPRESSNETWORKS
Webdesign en / of advertenties
De ideele advertentiesite voor kleine bedrijven
My e-mailadres:
a.nieuwendam@upcmail.nl
copyright 2003 http://www.bestexpressnetworks.com

 

 

REACTIES VAN KLANTEN
Webmaster         
         


REACTIES:

 

Arnold weet werkelijk je vindbaarheid bij Google te vergroten, ik weet niet hoe hij werkt maar…. het werkt!
HB  
www.dekokendebijl.nl

 

Arnaldo Nieuwendam is in de eerste plaats een groot kunstschilder en met de zelfde passie en vakmanschap stelt hij zijn websites samen met mooie kleuren en compositie. Ik ben ook uiterst tevreden hoe hij mijn website  samengesteld heeft en de site met grote nauwkeurigheid zeer accuraat bijhoud. Daarom kan ik Arnaldo van harte aanbevelen voor Uw toekomstige website.
HW   
www.flamencosinmas.com

 

Arnold, - Je bent een websitebouwer met   innovatieve ideeën. - Vanuit je kunstenaar zijn, als schilder, weet je de kleuren te vangen in juiste combinaties op de site.
- Én,  je bent een harde werker, onze site was in korte tijd beschikbaar. - Gemakkelijk om alles te vinden, betaalbaar en je neemt veel werk uit handen.
-  Al met al: Gewoon goed!

SJ www.sjaakjasperse.nl

 

Ik ben zeer tevreden over de website die Arnold een poosje geleden voor mij gemaakt heeft. De enorme creativiteit van hem, vind je terug in zijn websites.
MW www.osofusranan.com/index.html

 

Arnaldo Nieuwendam is in de eerste plaats een groot kunstschilder en met de zelfde passie en vakmanschap stelt hij zijn websites samen met mooie kleuren en compositie. Ik ben ook uiterst tevreden hoe hij mijn web-site  samengesteld heeft en de site met grote nauwkeurigheid zeer accuraat bijhoud. Daarom kan ik Arnaldo van harte aanbevelen voor Uw toekomstige website.
HW   
www.flamencosinmas.com

 

Het werk van Arnold Nieuwendam is steeds nauwgezet en bereikbaar voor iedereen, opgevolgd en bijgewerkt waar nodig. Een gedienstige service!
PH   
www.fidem-belgium.com

 

Arnold Nieuwendam heeft mijn website gebouwd en onderhoudt die ook al jaren lang heel nauwkeurig. Wanneer ik een verzoek heb om iets te wijzigen of aan te vullen is dat binnen de kortste keren gebeurt. Arnold is niet alleen snel maar denkt ook met je mee en komt met suggesties over hoe het er nog beter zou kunnen uitzien. Fantastisch zoals Arnold ook de website heel goed vindbaar maakt. En ook dát weet hij in een paar dagen te regelen....dat zullen niet velen hem nadoen! 
LG  www.lievegeuens.com